Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Sport

Lopnak ma is: 76 fős lelátót kap 172 millió forintért egy megye II-es csapat

Bűnügy

Brutális verekedés volt Budapesten az Örs vezér téren, nyakon szúrtak egy férfit

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

Egy rendőrségi autó halad a határzáron Röszke közelében, a magyar-szerb határnál 2020. augusztus 6-án.
Egy rendőrségi autó halad a határzáron Röszke közelében, a magyar-szerb határnál 2020. augusztus 6-án. Fotó: MTI/Rosta Tibor

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség hétfői tájékoztatása szerint a férfi ellen lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a férfi csütörtök reggel 8 óra előtt jelentkezett belépésre a röszkei határátkelőhelyen, az általa vezetett személygépkocsival. Az őt és járművét ellenőrző pénzügyőröknek gyanús lett az autó elhúzható ajtaja. A tételes átvizsgálás során az ajtó műanyag borítása mögött a pénzügyőrök 17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint 15 tölténytárat és 10 lőszert találtak.

Az ügyészség a szökés-elrejtőzés és a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását, amit a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelt.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!