Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Kultúra

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Mentő vitte Lagzi Lajcsit a börtönkórházba, családja és ügyvédje is aggódik

RövidenRöviden
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én.
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Mentő vitte el a baracskai börtönből a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába Galambos Lajost, aki múlt héten kezdte meg három és fél éves börtönbüntetését – értesült a Blikk.

A lap szerint a zenész bevonulása után azonnal a gyengélkedőre került, keddig ott is volt, ekkor viszont átvitték Berettyóújfalura.

„Aggódik érte a családja és aggódom érte személy szerint én is. Többször beszéltünk telefonon, és hallottam a hangján, hogy nincs jól. Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé. Súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába is. Nem tudom, meddig lesz ott, de a bv-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudunk beszélni”

– nyilatkozta a lapnak dr. Csontos Zsolt, Lajcsi ügyvédje.

A trombitás egyébként állítólag arról tájékoztatta az ügyvédet, hogy nagyon korrektül bánnak vele a börtönben, nincsenek kiváltságai, nem kivételeznek vele, minden ott dolgozó normálisan viselkedik vele, egy rossz szót nem kapott.

Lajcsi és ügyvédje most pénteken találkoztak volna, de ez meghiúsult, mivel a börtönkórházba védője nem mehet el. Dr. Csontos Zsolt a Blikknek megjegyezte, addig is telefonon tartják a kapcsolatot, úgy hallja, a mulatós sztár fizikálisan gyenge, de lelkileg erős.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Jó hírek Lajcsiról: előbb szabadulhat, már a dátum is látszik

Lagzi Lajcsi interjút adott a börtönből

Lagzi Lajcsi mondani akar valamit

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira