Ezt kérdezgette Lagzi Lajcsi, mielőtt rázárult a börtönajtó

Lagzi Lajcsi a Partizán műsorában 2020. novemberében.
Lagzi Lajcsi a Partizán műsorában 2020. novemberében.

„Büszkén mondhatom, férfiként viselte a történteket ügyfelem, cseppet sem volt megtörve, kétségbeesve, megijedve, pedig sokan összeroppannak a börtönbe vonulás pillanatában”

nyilatkozta a Blikknek dr. Csontos Zsolt, az energialopásért 3 és fél év szabadságvesztésre ítélt Galambos Lajos ügyvédje szerdán, miután védence bevonult Baracskára, a Közép-Dunántúli Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Lajcsi 72 órán belül orvosi vizsgálaton esik át, de az ügyvéd szerint jó eséllyel már szerdán megvizsgálják a trombitást, hiszen minden orvosi papírját megküldték. Kérvényezték továbbá, hogy a zenészt az orvosi szobában helyezzék el a bevonulást követően.

„Még az utolsó pillanatokban sem magát sajnáltatta, hanem inkább engem kérdezgetett, a fiaimról érdeklődött, hogy megvettem-e nekik azt a dolgot, amiről korábban meséltem neki”

– engedett betekintést ügyvédje Galambos utolsó, szabadon töltött pillanataiba. A mulatós sztár büntetését jó magaviselet miatt egyébként harmadolhatják; beszámítva az eddig előzetesben töltött durván négy hónapot, leghamarabb 2024 végén szabadulhat.

Ezek is érdekelhetnek