Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

„Éreztem a hangján, hogy megtört” – megszólalt Lagzi Lajcsi öccse

„Éreztem a hangján, hogy megtört” – megszólalt Lagzi Lajcsi öccse

Öccsére, Istvánra bízta függő ügyei egy részét a három és fél éves börtönbüntetését tegnap megkezdő Galambos Lajos, aki testvérét is megjelölte egyik kapcsolattartójának – írja a Blikk.

„Próbált mindent elrendezni. Én is találkoztam vele, mert kellett néhány családi dologról beszélnünk, és megkért, hogy figyeljek oda néhány függőben lévő dolgára. Ebbe az ingatlanjai értékesítése nem tartozik bele, azt másra bízta. Akkor még jókedvűnek tűnt, ám este még felhívott telefonon, és már éreztem a hangján, hogy megtört, megviseli a helyzet. Ugyanakkor, mint az elmúlt években mindig, most is méltósággal vette tudomásul, hogy mi vár rá”

– idézte a bulvárlap Galambos Istvánt, aki a bevonulás óta semmit nem tud Lajcsiról, ám a börtönből már keresték azért, hogy leinformálják. Azt sem tudja, mikor tud majd beszélni a zenésszel vagy esetleg meglátogatni őt a baracskai intézetben.

„A gyerekeivel is tartom a kapcsolatot, és bármikor számíthatnak rám, de ők már felnőtt emberek, akiknek önálló életük van, főleg mióta a szüleik elváltak. Ha bármi gondjuk adódik, ott van nekik az édesanyjuk is, illetve egy olyan személy, aki már gyerekkoruk óta segíti őket”

– magyarázta István, aki nagyon aggódik bátyja egészségéért. Mint mondta, a trombitás két műtétre is elő volt jegyezve, az egyik halaszthatatlan, éjszaka gép segíti a légzésben.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül