Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Ettől még ma délután feloszlik az Orbán-kormány: nevet vált a Párbeszéd

Jól elszórakoznak az állami támogatásból.

Tordai Bence, a Párbeszéd valaminek a valakije.
Tordai Bence, a Párbeszéd valaminek a valakije. Fotó: Facebook/Párbeszéd Magyarországért

Szerényen „nagyrendezvényt” tartott vasárnap az eddig Párbeszéd (vagy Párbeszéd Magyarország?) nevén futó, 0-2%-os támogatottság közé mért ellenzéki szirszarpárt, és rögtön be is jelentették az Orbán-buktatás új csodaszerét: nevet változtatnak!

A Telex azt írja, hogy a Párbeszéd Magyarországért Irány: 2024! – Párbeszéddel a Zöld Magyarországért! című rendezvényen Tordai Bence társelnök arról beszélt, hogy „Magyarországon egyre többen fedezik fel a zöld értékeket, a zöld értékek képviselete már Magyarországon is megjelent”, ezért

a Párbeszéd Magyarországnak vége, a párt mostantól Párbeszéd, zöldek néven folytatja munkáját!

A Magyarország jövőjét alapjaiban felforgató hír szerint „a nehéz döntést szombaton hozta meg a párt kongresszusa”, az új név egészen pontosan Párbeszéd, a zöldek pártja, vagy röviden Párbeszéd, zöldek.

Irány: 2024! – A Párbeszéd nagyrendezvénye

Irány: 2024! – A Párbeszéd nagyrendezvényeRésztvevők: Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestereSzabó Rebeka, a Párbeszéd társelnökeTordai Bence, a Párbeszéd társelnökeJávor Benedek, a Párbeszéd uniós tanácsadója, Budapest brüsszeli irodájának vezetőjeSzabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetőjeV. Naszályi Márta polgármester, az I. kerület (Budavár) párbeszédes polgármestereés a Párbeszéd alpolgármestereiModerátor: Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője, Újbuda alpolgármesterePárbeszéddel a Zöld Magyarországért!

Posted by Párbeszéd – Zöldek on Saturday, March 25, 2023

A Telex megjegyzi, a nagyrendezvény élő közvetítését harminc-negyven ember követte a párt Facebook-oldalán.

Kapcsolódó friss hírek