Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Felszólították a „folyamatosan Fidesz-panelekkel kommunikáló” LMP-t, hogy valljon színt

Közeleg a választás, újra felzörög az ellenzéki roncsderbi.

Barabás Richárd színész, politikus, Újbuda kultúráért és nemzetközi kapcsolatokért felelős alpolgármestere, a Párbeszéd-Zöldek szóvivője.
Barabás Richárd színész, politikus, Újbuda kultúráért és nemzetközi kapcsolatokért felelős alpolgármestere, a Párbeszéd-Zöldek szóvivője. Fotó: Facebook/Barabás Richárd

Új hét, újra neki fog a szirszarellenzék Orbán megbuktatásának, de előtte még egy kicsit egymásnak is feszülnek: a Párbeszéd nevű formáció hétfőn arról tartott sajtótájékoztatót, hogy a kétkulacsosság lett jellemző az LMP-re!

A párt szóvivője, Barabás Richárd arról beszélt, hogy a főváros XI. kerületében már elindult a Déli Körvasút pályaszakaszának fejlesztése, a beruházás egyik legnagyobb támogatója pedig az a Vitézy Dávid, akivel az LMP „éppen kokettál”.

Vitézy Dávid „egész életében a Fideszt szolgálta”, és államtitkárként „szolgálta a kormányt azokban az években, amikor a kormány a leginkább megpróbálta kivéreztetni Budapestet”

– magyarázta Újbuda alpolgármestere.

Déli körvasút: Az LMP színvak,ezért az újbudaiak szívnak – ki az igazi zöld?

Posted by Barabás Richárd on Monday, January 22, 2024

Barabás kiemelte, hogy eközben Kreitler-Sas Máté XI. kerületi LMP-s önkormányzati képviselő az, aki a „leghangosabban kritizálja” a Déli Körvasút beruházást!

A politikus arra kérte az LMP-t, hogy mondja meg, melyik a párt igazi arca.

Barabás Richárd megjegyezte, a főpolgármester-jelölés kapcsán világos, hogy az LMP „folyamatosan Fidesz-panelekkel kommunikál, hisztiellenzékezi az ellenzéket érdemi tartalmi kritika nélkül, és láthatóan arra játszik, hogy megbontsa ezt az egységet”.

Emlékeztetett, hogy az LMP az öt parlamenti mandátumából négyet a közös ellenzéki listáról szerzett. Amennyiben az LMP a Fidesz kottájából kíván játszani, akkor vissza kell adnia a parlamenti mandátumait – mondta a szóvivő.

Kapcsolódó friss hírek