Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Belföld

Összeverte egymást két fideszes politikus, kórházba kerültek

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: szövetségbe hívom a magyar fiatalokat

RövidenRöviden
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter nyilatkozik az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) Törökországból hazaérkezett Hunor kutató-mentő csapatának fogadásán a Liszt Ferenc-repülőtéren 2023. február 13-án.
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter nyilatkozik az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) Törökországból hazaérkezett Hunor kutató-mentő csapatának fogadásán a Liszt Ferenc-repülőtéren 2023. február 13-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Szövetségbe hívom a magyar fiatalokat, legyenek részesei a Magyar Honvédségnek, ennek a bátor, high-tech, a haza védelmének magasztos feladatát végző közösségnek

– ragadtatta el magát Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi ficsúr a honvédség toborzását támogató kampány nyitórendezvényén, hétfőn a Bálna Budapestben.

A honvédelmi miniszter arról magyarázott: Magyarországnak megfelelő elrettentő erőt felmutatni képes, komoly, tiszteletreméltó hadseregre van szüksége, ehhez jól kiképzett, megfelelően felszerelt, magas morálú, fizikailag fitt, nyelveket beszélő fiatalokra van szüksége!

Azt ajánlom a magyar fiataloknak, hogy lépjünk szövetségre, és dolgozzunk együtt a jövőben. Csatlakozzanak ahhoz a magyar haderőhöz, amit most építünk – jelentette ki.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b2) és Vargha Tamás, a minisztérium parlamenti államtitkára (b) a honvédség toborzását támogató kampány nyitórendezvényén a Bálna Budapestben 2023. február 13-én.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b2) és Vargha Tamás, a minisztérium parlamenti államtitkára (b) a honvédség toborzását támogató kampány nyitórendezvényén a Bálna Budapestben 2023. február 13-én.Fotó: MTI/Mónus Márton

Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke arról beszélt, a magyar katonák több mint ezer éve harcolnak, hogy a Kárpát-medencében Magyarországnak ne csak otthona, hanem hazája legyen. Ennél magasztosabb cél és hivatás nem létezik – emelte ki.

A Honvéd Vezérkar főnöke arról is szólt, reméli, minél többen csatlakoznak az idén 175 éves Magyar Honvédséghez.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Fidesz: Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, elajándékoznák fegyvereinket!

Megkérdezték a honvédelmi minisztertől, hogy visszatér-e a sorkatonaság

Most jelentették be: megmozdult az egész magyar hadsereg, megindultak a szárazföldi csapatok!

Előkerült Orbán Gáspár, miután Csádban, egy oszlop mögött dugdosták