Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Soltész Miklós: a 3,4 milliárdos templomfelújítás fontos közösségerősítő eszköz

A fontos dolgokra – sőt: „csodákra” – mindig van pénz.

RövidenRöviden
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszédet mond a Salgótarján város és környéke egyházi életének és egyházi intézményeinek fejlesztése elnevezésű projekt záróeseményén a salgótarjáni Szent József-templomban 2022. október 28-án.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszédet mond a Salgótarján város és környéke egyházi életének és egyházi intézményeinek fejlesztése elnevezésű projekt záróeseményén a salgótarjáni Szent József-templomban 2022. október 28-án. Fotó: MTI/Komka Péter

A kormány templomfelújítási programja a közösségek erősítésének fontos eszköze – jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Salgótarján város és környéke egyházi életének és egyházi intézményeinek fejlesztése elnevezésű projekt pénteki záróeseményén, Nógrád megye székhelyén.

Soltész Miklós köszöntőjében

csodának nevezte,

hogy a Modern városok program és a Magyar templomfelújítási program részeként a megyeszékhelyen és környékén 19 település 28 helyszínén 30 katolikus egyházi létesítmény újult meg a kormány az adófizetők 3,4 milliárd forintot meghaladó támogatásából.

Az államtitkár az MTI tudósítása szerint kiemelte: a mai világban, amikor a közösségekre minden eddiginél nagyobb szükség van, különösen fontos templomaink, közösségi házaink, plébániáink, közösségi tereink fejlesztése és megtöltése élettel! Ahol erre nem figyelnek, ott a közösségek felbomlanak és élhetetlenné válnak települések – magyarázta.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Soltész Miklós: humor, kedvesség, mosoly nélkül a keresztény ember nem keresztény

350 millió forintot locsol el a kormány „vallásos könnyűzenére”

A kormánynak fontos a falvakban élő emberek élete, mondta Soltész, majd átadott egy ravatalozót

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot