Bulvár

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Belföld

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

350 millió forintot locsol el a kormány „vallásos könnyűzenére”

„Ember, most jövök ki a templomból.”

RövidenRöviden
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszédet mond a Salgótarján város és környéke egyházi életének és egyházi intézményeinek fejlesztése elnevezésű projekt záróeseményén a salgótarjáni Szent József-templomban 2022. október 28-án.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszédet mond a Salgótarján város és környéke egyházi életének és egyházi intézményeinek fejlesztése elnevezésű projekt záróeseményén a salgótarjáni Szent József-templomban 2022. október 28-án. Fotó: MTI/Komka Péter

Az idén 350 millió forint áll rendelkezésre a vallásos alkotóközösségek, zenei együttesek és zenészek hosszú távú működésének támogatására – dicsekedett el a kulturális tárca parlamenti államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. Pályázni július 21-én éjfélig lehet.

Vitályos Eszter „rendkívül fontosnak” nevezte a keresztény nemzeti identitás megalapozását, megerősítését, ezt célozza a kormány által 2019-ben indított vallásos könnyűzenei program is, amely – szavai szerint – elősegíti a Kárpát-medencei vallásos hagyományok megőrzését.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára arról beszélt, hogy az elmúlt négy évben 957 település, 962 katolikus és más keresztény felekezethez tartozó szervezet együttese, illetve 1390 magánszemély pályázhatott a kiírt támogatásra.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kétmilliárd forintos támogatást ad a kormány a külhoni magyar szervezeteknek

Itt a hidegzuhany a családoknak: a kormány újabb támogatást vett el a kisgyermeket nevelőktől

24.hu: fejenként egymillió forintot kér a veszprémi érsek az egyházmegye papjaitól

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Soltész Miklós: humor, kedvesség, mosoly nélkül a keresztény ember nem keresztény

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében