Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Megszólalt az Aszódon megölt 14 és 16 éves lányok anyja

„A lányaim a tengernyi szenvedésük után ott vannak az Úr Jézus színe előtt.”

RövidenRöviden
Bűnügyi helyszínelők egy aszódi társasházban, amelynek egyik lakásában két holttestet találtak 2022. május 26-án este. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
Bűnügyi helyszínelők egy aszódi társasházban, amelynek egyik lakásában két holttestet találtak 2022. május 26-án este. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

„Köszönöm szépen mindenkinek, aki jó szívvel volt a két gyermekem felé. Köszönöm szépen, hogy együtt éreztek most velem. Tegnap sokat imádkoztam. Három gyertyát gyújtottam”

írta a Bors szerint az a gyászoló édesanya, akinek két lányát a gyanú szerint apjuk ölhette meg még a múlt héten, Aszódon, amikor láthatásra érkeztek hozzá a gyermekek.

A tanárnőként dolgozó gyászoló nő a három gyertyát a 14 éves Tímeáért és a 16 éves Júliáért gyújtotta, valamint egyet a férjéért, Tamásért, „akinek a tettét soha nem fogja megérteni”.

„Megbocsátottam mindent neki. Mert nem lehet az életet haraggal és lelki terhekkel élni. Hiszem hogy a lányaim a tengernyi szenvedésük után ott vannak az Úr Jézus színe előtt. Eddig is drága volt számomra az élet, most is. Minden napom ajándék és tengernyi öröm. Nem a halál a fájdalom, hanem a buta önző szeretetlen önpusztító élet”

– írta az édesanya.

A tragédiáról péntek reggel közölt részleteket a rendőrség, miután előző este egy aszódi társasház lakásában megtalálták a két lány holttestét. A gyanú szerint az apa még május 21-ére virradó éjjel végezhetett gyermekeivel, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg, ahonnan mentőhelikopter vitte el. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

35 éves nő halt meg egy balesetben Aszódnál, az autót vezető másik nő ittas volt

Aszódi kettős gyilkosság: a legszigorúbb kényszerintézkedést rendelték el a lányait lemészároló férfival szemben

Elképesztő fejlemény az aszódi kettős gyilkosság ügyében: a rendőrök kimentek a helyszínre a lányok eltűnése után, de nem mentek be a lakásba

Távoltartást kért korábban a Tamásiban meggyilkolt nő, a bíróság nem találta megalapozottnak, ezután a férje megölte

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Az ügyészség úgy tudja, nem tűntek el iratok „az úgynevezett Völner-Schadl-ügyben”