Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Külföld

Merénylet Robert Fico ellen: megszólalt Orbán Viktor

Megölte 14 és 16 éves lányait egy férfi Aszódon a múlt héten, most találtak rá a holttestekre

A 46 éves „apa” magával is végezni akart, Adács közelében, egy vonat alól szedték össze.

Helyszínelők dolgoznak az aszódi társasháznál.
Helyszínelők dolgoznak az aszódi társasháznál. Fotó: police.hu

Két holttestet találtak a rendőrök egy aszódi társasház egyik lakásában, az elsődleges adatok szerint mindketten bűncselekmény áldozatai lettek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök éjszaka.

A rendőrség ma reggel már azt írta: családi tragédia történt, a gyanú szerint egy 46 éves férfi megölte lányait, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A férfit elfogták, jelenleg is rendőrök őrzik.

A részletekről annyit közöltek, hogy állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök 20 óra 50 perc körül az aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak.

Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A nyomozás eddigi megállapításai szerint a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra egy hete, május 20-án. Az apa – nagy valószínűséggel még aznap éjjel, 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg.

A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

A rendőrség több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!