Baleset

Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon

Külföld

Itt a vége: Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől

Bűnügy

BRFK: kilenc embert fogtak el Budapesten a hétvégi belvárosi razzián

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

aszod-rabszolgatarto
Fotó: police.hu

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon; az ügyben négy ember ellen indult eljárás.

Pusztay Roland, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője pénteken sajtótájékoztatón elmondta, hogy a piliscsévi nőt a fogvatartói a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pátroháról akarták visszaszállítani Piliscsévre, ám a nő útközben belehalt a sérüléseibe, ezért

Aszódon egyszerűen kitették a kocsiból a holttestet.

A rendőrség egy 57 éves férfit és 54 éves feleségét kényszermunkával megvalósított emberkereskedelemmel és halált okozó testi sértéssel gyanúsít.

A százados elmondása szerint április 28-án este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy női holttestet találtak járókelők Aszódon, egy társasház mellett.

Pár napja egy bokor tövében bukkantak egy nő holttestére Aszódon. Életvédelmis nyomozóink kiderítették, bűncselekmény áldozata lett. Részletek a kommentben❗

Posted by Pest vármegyei rendőrség on Friday, May 3, 2024

A nyomozás során megállapították, hogy a holttest egy 34 éves piliscsévi lakosé. Azt is megállapították, hogy a nő nem a helyszínen hunyt el, hanem valaki odavitte, valószínűleg egy autóból tették ki. A boncolás során az is kiderül, hogy a nőt súlyosan bántalmazták, a veséjén és a koponyáján sérülések találhatóak és több hámsérülése is volt.

A nyomok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pátrohára vezettek, ahol május 1-jén négy embert állítottak elő.

Megállapították, hogy a nőt 2023 nyarán vitték el Pátrohára, ahol a férfi és családja rabszolgaként dolgoztatta, ennek során pedig több alkalommal súlyosan bántalmazták. A nő április 28-án, az újabb bántalmazások miatt rosszul lett, ezért döntöttek úgy fogvatartói, hogy visszaviszik Piliscsévre, ám útközben meghalt.

Az eljárás során a férfit és feleségét, aki nem tettek vallomást, őrizetbe vették. Fiúkat és annak párját halált okozó segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsították meg. Mindketten beismerő vallomást tettek, szabadlábon védekeznek – közölte a rendőr százados.

Ez is érdekelhet:
Kitiltotta Orbán Viktort a helyi lapból egy polgármester, eszeveszett jajveszékelést csapott a Fidesz

Kapcsolódó hírek

Meghalt egy motoros a 81-es főúton Magyaralmásnál

Balesetet szenvedett és súlyosan megsérült egy motoros rendőr Budapesten

Aszódi kettős gyilkosság: a legszigorúbb kényszerintézkedést rendelték el a lányait lemészároló férfival szemben

Elképesztő fejlemény az aszódi kettős gyilkosság ügyében: a rendőrök kimentek a helyszínre a lányok eltűnése után, de nem mentek be a lakásba

Elfogták az aszódi emberölés két gyanúsítottját

Megölhettek egy idős férfit Aszódon

Megölte 14 és 16 éves lányait egy férfi Aszódon a múlt héten, most találtak rá a holttestekre

Megszólalt az Aszódon megölt 14 és 16 éves lányok anyja

35 éves nő halt meg egy balesetben Aszódnál, az autót vezető másik nő ittas volt