Hollik István úgy tudja, hogy a baloldal megtámadta a rezsivédelmi alapot

Gyurcsány Ferenc állítólag valahogy ellenzékből akarja eltörölni a rezsicsökkentést.

Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én.
Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Alig, hogy Orbán Viktor bejelentette a legújabb sarcot, melyet a forint és a tőzsde is masszív lejtmenettel jutalmazott, Hollik István, a Fidesz beszélő feje kommunikációs igazgatója ki is hirdette, hogy

a baloldal „reflexből azonnal megtámadta” a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést!

Hollik az MTI-hez eljuttatott videoüzenetében arról magyarázott, hogy szerinte a baloldal „ott folytatja, ahol abbahagyta”, egyértelműen megtagadta a magyar emberek érdekeinek képviseletét, és a rezsivédelmi alap megtámadásával ismét a multik oldalára állt. Ugyanakkor – hangsúlyozta – a kormánypártok nem fogják engedni, hogy a baloldal elérje a célját.

❗A baloldal egyszerűen ott folytatja, ahol abbahagyta:❌Egyértelműen megtagadják a magyar emberek érdekeinek…

Posted by Hollik István on Thursday, May 26, 2022

„Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy megvédjük a magyar emberek számára a rezsicsökkentést, hiszen a választóktól erre kaptunk felhatalmazást” – jelentette ki Hollik István, azzal hergelve tovább a szavazóikat, hogy nem fogják megengedni a baloldalnak, hogy a háború árát a magyar emberekkel fizettessék meg!

Kapcsolódó hírek