Időjárás

Riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat több megyére

Belföld

Elbocsátják a Continental makói gyárából a magyar dolgozókat, akik a vendégmunkásokat tanították be

Időjárás

Kiadós havazás, ónos eső jöhet a folytatásban, de délen, délkeleten akár 15 fokot is mutathat a hőmérő

Egyesült ellenzék: hatalmas munkát végeztünk

RövidenRöviden
Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke sajtótájékoztatót tart az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke sajtótájékoztatót tart az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hatalmas munkát végzett az ellenzék, akárcsak aktivistáik és a választásban részt vevő állampolgárok – magyarázta a hatpárti összefogás budapesti eredményváróján vasárnap este, egy órával az urnazárás után Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke.

Arról beszélt: nemcsak a demokrácia, de „az Egységben Magyarország csapatának ünnepe is a mai nap”, hiszen – noha nem lehet sejteni a végeredményt – „látható, hogy fej fej mellett áll a két tömb”.

Hozzátette: hatalmas teljesítmény, hogy az ellenzéki összefogás „egyenrangúra hozta azt a versenyt, ahol egyértelműen lejtett a pálya a Fidesz, a kormánypárt, lényegében az állampárt számára”.

Ezek is érdekelhetnek

ÁSZ: Akkora támadás érte a szuverenitást és a demokráciát a legutóbbi választáson, hogy amiatt még a kampányfinanszírozási jelentés sem készíthető el időben

Egykori szövetségese nyílt levélben szólította fel Márki-Zay Pétert, hogy számoljon el a kampánypénzekkel

MCC: imádták a fiatalok a Fidesz-KDNP-t az áprilisi választáson

Gulyás Gergely: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök

Brutális, több milliárdos bírsággal lehetetlenítené el az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

Itt a kormány friss bejelentése