Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Egyesült ellenzék: hatalmas munkát végeztünk

RövidenRöviden
Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke sajtótájékoztatót tart az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke sajtótájékoztatót tart az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hatalmas munkát végzett az ellenzék, akárcsak aktivistáik és a választásban részt vevő állampolgárok – magyarázta a hatpárti összefogás budapesti eredményváróján vasárnap este, egy órával az urnazárás után Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke.

Arról beszélt: nemcsak a demokrácia, de „az Egységben Magyarország csapatának ünnepe is a mai nap”, hiszen – noha nem lehet sejteni a végeredményt – „látható, hogy fej fej mellett áll a két tömb”.

Hozzátette: hatalmas teljesítmény, hogy az ellenzéki összefogás „egyenrangúra hozta azt a versenyt, ahol egyértelműen lejtett a pálya a Fidesz, a kormánypárt, lényegében az állampárt számára”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Brutális, több milliárdos bírsággal lehetetlenítené el az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

ÁSZ: Akkora támadás érte a szuverenitást és a demokráciát a legutóbbi választáson, hogy amiatt még a kampányfinanszírozási jelentés sem készíthető el időben

MCC: imádták a fiatalok a Fidesz-KDNP-t az áprilisi választáson

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter