Egyesült ellenzék: hatalmas munkát végeztünk

Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke sajtótájékoztatót tart az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke sajtótájékoztatót tart az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hatalmas munkát végzett az ellenzék, akárcsak aktivistáik és a választásban részt vevő állampolgárok – magyarázta a hatpárti összefogás budapesti eredményváróján vasárnap este, egy órával az urnazárás után Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke.

Arról beszélt: nemcsak a demokrácia, de „az Egységben Magyarország csapatának ünnepe is a mai nap”, hiszen – noha nem lehet sejteni a végeredményt – „látható, hogy fej fej mellett áll a két tömb”.

Hozzátette: hatalmas teljesítmény, hogy az ellenzéki összefogás „egyenrangúra hozta azt a versenyt, ahol egyértelműen lejtett a pálya a Fidesz, a kormánypárt, lényegében az állampárt számára”.

Kapcsolódó hírek