A Fidesz azt állítja: a baloldal azért szeretne nyerni, hogy direkt rosszat tegyen az emberekkel

Az Országgyűlés ünnepi ülésének végén Orbán Viktor miniszterelnök (b2), Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke (b), Kövér László házelnök (b3), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (b4) beszélget, jobbra Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője 2020. május 2-án.
Az Országgyűlés ünnepi ülésének végén Orbán Viktor miniszterelnök (b2), Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke (b), Kövér László házelnök (b3), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (b4) beszélget, jobbra Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője 2020. május 2-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A baloldal akar háborút és megszorításokat

– vágott vissza a Fidesz az ellenzéki pártok hétfői sajtótájékoztatójára, melyen arról volt szó, hogy a Fidesz, ha hatalmon marad, megszorításokra fog kényszerülni, mivel az Orbán-kormány lassan egy éve nem jut EU-s pénzekhez, miközben egekben az infláció; a nyugdíjak és a bérek folyamatosan veszítenek az értékükből, a rekord-pocsék forintot pedig az sem segíti, hogy a Putyin-barát magyar miniszterelnök egyedüli EU-s vezetőként tántorog Oroszország és a Nyugat között.

A Fidesz erre fel azzal állt elő, hogy megszorítani a „Gyurcsány-féle baloldal” szokott. Most is egyedül a baloldal akar megszorításokat, háborút és még a háború árát is a magyar emberekkel fizettetné meg – leplezték le a mestertervet.

„El akarják zárni a gázt a magyar lakosság elől, el akarják törölni a rezsicsökkentést, a 13. havi nyugdíjat, a családtámogatásokat és az adócsökkentéseket” – sorolták a már számtalanszor cáfolt hergeléseiket.

Kapcsolódó hírek