Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Volner János bejelentette, hogy Márki-Zay Péter egy „két lábon járó sértés”

RövidenRöviden
Volner János szélhámos, 2010 és 2018 között a Jobbik országgyűlési képviselője, később a Mi Hazánk politikusa, majd 2020-tól a saját magáról elnevezett Volner Párt elnöke.
Volner János szélhámos, 2010 és 2018 között a Jobbik országgyűlési képviselője, később a Mi Hazánk politikusa, majd 2020-tól a saját magáról elnevezett Volner Párt elnöke. Fotó: Facebook/Volner János

Márki Zay-Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje egy „valóságos két lábon járó sértés” – magyarázta Volner János, a saját magáról elnevezett kamupárt, a Volner Párt elnöke.

A rendszeresen a Fidesz retorikáját papagájkodó szélhámos csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Márki-Zay Péter folyamatosan sértegeti és „lenézéséről biztosítja” a különböző választói csoportokat: a nőket, a vidéki embereket, a Fidesz-szavazókat és a fogyatékossággal élőket!

Példaként említette, hogy Márki-Zay Péter szerint állítólag a nők „nem tudnak sem helyesen írni, sem keresztrejtvényt megfejteni”, a vidéki szavazókat pedig „tudatlan, buta embereknek nevezte” Volner János szerint.

Az ország négyötöde vidéken él, akkor is, „ha ez Márki-Zay Péternek nem tetszik”

– oktatta ki a vidéken élő, vidéki város polgármesterét Volner.

A kormánybarát bokorugró arról is magyarázott, hogy „Márki-Zay Péter egyértelműen a koronavírus oldalára állt, nem pedig a járvány elleni védekezést segíti”, majd egészen odáig hergelte magát, hogy a sehol nem mért kamupártja nevében felszólította Gyurcsány Ferencet (??), hogy léptesse vissza Márki-Zay Pétert.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Brutális, több milliárdos bírsággal lehetetlenítené el az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

ÁSZ: Akkora támadás érte a szuverenitást és a demokráciát a legutóbbi választáson, hogy amiatt még a kampányfinanszírozási jelentés sem készíthető el időben

MCC: imádták a fiatalok a Fidesz-KDNP-t az áprilisi választáson

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter