Volner János bejelentette, hogy Márki-Zay Péter egy „két lábon járó sértés”

Volner János szélhámos, 2010 és 2018 között a Jobbik országgyűlési képviselője, később a Mi Hazánk politikusa, majd 2020-tól a saját magáról elnevezett Volner Párt elnöke.
Volner János szélhámos, 2010 és 2018 között a Jobbik országgyűlési képviselője, később a Mi Hazánk politikusa, majd 2020-tól a saját magáról elnevezett Volner Párt elnöke. Fotó: Facebook/Volner János

Márki Zay-Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje egy „valóságos két lábon járó sértés” – magyarázta Volner János, a saját magáról elnevezett kamupárt, a Volner Párt elnöke.

A rendszeresen a Fidesz retorikáját papagájkodó szélhámos csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Márki-Zay Péter folyamatosan sértegeti és „lenézéséről biztosítja” a különböző választói csoportokat: a nőket, a vidéki embereket, a Fidesz-szavazókat és a fogyatékossággal élőket!

Példaként említette, hogy Márki-Zay Péter szerint állítólag a nők „nem tudnak sem helyesen írni, sem keresztrejtvényt megfejteni”, a vidéki szavazókat pedig „tudatlan, buta embereknek nevezte” Volner János szerint.

Az ország négyötöde vidéken él, akkor is, „ha ez Márki-Zay Péternek nem tetszik”

– oktatta ki a vidéken élő, vidéki város polgármesterét Volner.

A kormánybarát bokorugró arról is magyarázott, hogy „Márki-Zay Péter egyértelműen a koronavírus oldalára állt, nem pedig a járvány elleni védekezést segíti”, majd egészen odáig hergelte magát, hogy a sehol nem mért kamupártja nevében felszólította Gyurcsány Ferencet (??), hogy léptesse vissza Márki-Zay Pétert.

Kapcsolódó hírek