Gyerekekkel Mikulásvonatozott a fideszes képviselő

Addig sem a nemátalakításon morfondíroznak.

Gyerekekkel Mikulásvonatozott a fideszes képviselő
Fotó: Facebook/Tessely Zoltán

Idén is tombolt a politikai pedofília Mikulás-nap alkalmából, a méltóságosok közül aki csak tudta, lefotóztatta magát a Facebookra a nagyszakállút váró kisgyerekekkel.

Tessely Zoltán, a nemátalakító óvodásokért aggódó Fidesz országgyűlési képviselője még a Mikulásvonatra is felült velük:

Befutott a Mikulásvonat Bicskére!!!Örülök, hogy az egyik állomáson én is felszálhattam rá és a tündéri gyerekekkel közösen bekukucskálhattam a Mikulásházba, a Mikulás dolgozószobájába.

Posted by Tessely Zoltán on Saturday, December 4, 2021

Boldog István körzetében rosszabbul jártak a gyerekek, a hivatali vesztegetés és más bűncselekmények miatt vádemelés alatt álló fideszes stílszerűen már most sittes Mikulásnak öltözött:

A Mikulás útra kész! 🎅🏻

Posted by Boldog István on Sunday, December 5, 2021

Pócs János idén nem bonyolította túl a formaságokat, azt üzente a kicsiknek, csak dobják be a Képviselői Irodánál található postaládába a kívánságaikat. Mivel úgyis a Jászság Atyaúristenénél futnak össze a szálak, így lesz a legegyszerűbb:

A kívánságok valóra válnak! ✨Kedves Jászsági Gyermekek! 👧🏻👦🏼Ahogy az előző évben is, Írjátok meg kívánságaitokat a…

Posted by Pócs János on Tuesday, November 23, 2021

Pósán László szerint a gyerekek boldogan vették át a Mikulás ajándékát, igaz, kellett hozzá az ő fényképért kiáltó keze is:

A paci gyerekek boldogan vették át a Mikulás ajándékát ma délelőtt. 🎅🏻 Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagy örömöt okozott a 230 mikulás csomag. Együtt vagyunk Debrecen!

Posted by Dr. Pósán László on Sunday, December 5, 2021

Kapcsolódó hírek