Kisgyerekkel vágatták az átadószalagot a sukorói arborétumban

Besegített a 18. századi Afrika-kutatónak öltözött L. Simon László is.

Tessely Zoltán, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő és Majoros Gábor, a Vadex Zrt. vezérigazgatója (b-j) átvágja a nemzeti színű szalagot a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark fejlesztéseinek átadó ünnepségén 2019. május 9-én.
Tessely Zoltán, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő és Majoros Gábor, a Vadex Zrt. vezérigazgatója (b-j) átvágja a nemzeti színű szalagot a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark fejlesztéseinek átadó ünnepségén 2019. május 9-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Átadták pénteken a kibővített sukorói arborétumot, és a legújabb fideszes kampánytrendeknek megfelelően egy gyerek sem hiányozhatott az eseményről.

A csaknem 50 millió forintba kerülő fejlesztések még izgalmasabbá és élményszerűbbé teszik a vadasparkot, a gyerekekkel pedig csak így lehet megszerettetni a természetet

– magyarázta Tessely Zoltán, a térség fideszes országgyűlési képviselője az új muflonkertet, madárröpdét, emufuttatót és vízimadár-megfigyelő pontot is magában foglaló beruházásról.

Ezek is érdekelhetnek