Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Bronzérmes a Kozák Danuta-Bodonyi Dóra kajakduó 500 méteren

RövidenRöviden
A bronzérmes Bodonyi Dóra (b) és Kozák Danuta a női kajak párosok 500 méteres versenyének eredményhirdetésén a tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán 2021. augusztus 3-án.
A bronzérmes Bodonyi Dóra (b) és Kozák Danuta a női kajak párosok 500 méteres versenyének eredményhirdetésén a tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán 2021. augusztus 3-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Kozák Danuta, Bodonyi Dóra duó bronzérmet nyert K-2 500 méteren a tokiói olimpián. A szám másik magyar egysége, Csipes Tamara és Medveczky Erika negyedikként ért célba.

A keddi döntőt a K-1 200 méter után aratott diadalát követően második aranyát szerző új-zélandi Lisa Carrinton és társa, Caitlin Regal nyerte a lengyelek előtt.

Az ötszörös ötkarikás bajnok, 34 éves Kozák ebben a számban címvédőként indult a japán fővárosban, az öt arany és egy ezüst után a mostani az első olimpiai bronzérme.

A nap szépen indult a magyaroknak: korábban Kopasz Bálint kajak egyesben szerzett olimpiai aranyat 1000 méteren, Varga Ádám pedig ugyanebben a futamban ezüstöt.

Ez is érdekelhet

Orbán Viktorral fotózkodtak a Tokióban érmet szerző olimpikonjaink

Két magyar aranyérem is született ma a tokiói paralimpián

Ököllel ütötte a lovat a német öttusaedző, kizárták az olimpiáról

Közleményt adtak ki a mentők és az autósport szövetség is a rallybalesetről

Meghalt Dobor Dezső sportriporter

Orbán Viktor kedvenc sportlapja kiállt a gyermekbántalmazó edzők mellett