A Blikk arról ír, Varga Juditék válnak

Nem segített a csok-támogatás sem.

Varga Judit igazságügyminiszter.
Varga Judit igazságügyminiszter. Fotó: fidesz.hu

Szarban a haza: a Blikk azt írja, 13 év után válik Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter, az állami Diákhitel Központ vezérigazgatója. A pár három gyereket nevel.

A fideszes nő legutóbb azzal került a hírekbe, hogy pofátlan módon a balatoni házukhoz vettek fel csok-támogatást, amikor pedig nem 200 milliós lakásvásárlásokkal üti el az idejét, a közösségimédia-szolgáltatókat fenyegeti komikus módon a saját platformjukon.

A Blikk most arról ír, decemberben az otthonukban készítettek riportot a párral, „akkor még nyoma sem volt annak, hogy nagy baj lenne kettejük között, felhőtlen boldogsággal ölelték egymást”. Hogy mégis mi vetett véget a kapcsolatuknak, egyelőre rejtély – méltatlankodik a lap.

Varga és férje a cikk megjelenése után a miniszter Facebook-oldalán tettek közzé nyilatkozatot, ebben azt írják, semmilyen, a magánéletüket érintő kérdésre nem kívánnak válaszolni:

A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre,…

Posted by Varga Judit on Friday, February 12, 2021

„Sajtótámadást” is emlegetnek és a „privátszférájukat” féltik, noha decemberben még éppen Varga tolta a Facebook-követői arcába az idilli családja képét, a Hot! magazinnak pedig „minket körülvevő családi szeretetről” magyarázott.

Interjút adtam a ma megjelent Hot! magazinban a minket körülvevő családi szeretetről, a néha hangos gyereknevelés…

Posted by Varga Judit on Thursday, December 17, 2020

Kapcsolódó hírek