Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Gulyás: Varga Judit a jó erkölcs szerint járt el, amikor csok-ot igényelt a balatoni házukhoz

Nem röhögte el magát.

RövidenRöviden
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2020. június 25-én.
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2020. június 25-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Varga Juditék „nem csak törvényesen, de a jó erkölcs szabályait szem előtt tartva jártak el”

– mesélte Gulyás Gergely a Népszava azon kérdésére, mely azt firtatta, mennyire tartja életszerűnek, hogy Vargáék a Balaton-felvidékre cserélte volna Brüsszelt, és amolyan nélkülöző, rászoruló fideszes politikusként még a csok-ot is felvették a házfelújításhoz.

Gulyásnál a Szájer-botrányra is rákérdeztek, mondván, több fideszes politikus beszélt arról, hogy az efféle „rejtett aknákat” a 2022-es választási kampány előtt el kell távolítani. A miniszter ennek kapcsán arról beszélt, egy több tízezres tagsággal rendelkező politikai közösségről van szó,

„senki nem állíthatja, hogy itt mindenki hibátlan, tökéletes, minden gyarlóságtól mentes. Mindig arra törekedtünk, hogy világos legyen, mi az, ami elfogadható, eltűrhető (beleértve a magánélet védelmét is), és mi az, ami túl van ezen. És ha utóbbiról tudomást szerzünk, akkor eddig sem haboztunk cselekedni és ez így lesz ezután is.”

A Népszava rákérdezett Szijjártó Péter adriai luxusjachtozására is. Gulyás erre amolyan nincs itt semmi látnivaló-típusú választ adott: szerinte mindenkinek a saját döntése, hol nyaral, és szerinte a külügyér válaszolt a nyaralásával kapcsolatos kérdésekre.

A nagy port felvert egyetemi modellváltás kapcsán Gulyás úgy látja, senki nem kényszerít senkit, a modellváltás szerinte évek óta a legjobb, ami az egyetemekkel történhetett.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért