Titokban megnősült Rogán Antal, hatalmas spórolt pénzt írt be a vagyonnyilakozatába

Barbara meglátta Antalban a szépet, a jót.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én.
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Orbán Viktor vagyonnyilatkozata mellett Rogán Antalé is felkerült éjjel a parlament honlapjára, melyből az is kiderül, hogy a miniszterelnök kabinetfőnöke tavaly újraházasodott.

A dokumentum szerint az új feleségét Rogán Barbarának hívják, így Rogán-Gaál Cecília után a propagandaminiszternek is sikerült továbblépnie 2019-es válásuk óta.

A Telex észrevette, hogy Rogán Antal – szemben legatyásodott főnökével – 822 millió forint megtakarítást vallott be legutóbb, ami 13 millió forinttal több az előző évinél. Van ugyanakkor 18,2 millió forint tartozása is, új lakást, házat nem vásárolt, hivatalosan továbbra is csak szülőfalujában örökölt ingatlanok vannak a nevére írva.

Kapcsolódó hírek