Válnak Rogán Antalék

Rogán Antal és Rogán Gaál Cecília 2016-ban.
Rogán Antal és Rogán Gaál Cecília 2016-ban. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Felbomlik a mintacsalád, Rogán Antal és felesége, Cecília beadták a válókeresetet.

A hírt a Miniszterelnöki Kabinetiroda Sajtóosztálya közölte pénteken:

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat.

A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.

Rogán Cecília
Rogán Antal

A 24.hu úgy tudja, Rogánék már októberben szakítottak. A miniszter állítólag röviddel az önkormányzati választás után ki is költözött abból a budapesti, Felhő utcai luxusingatlanból, amelyet csak néhány hónappal korábban foglalt el a család.

De a gondok valószínűleg korábbról eredeztethetők, emlékezetes volt például 2010-ben az a szalagcím, mely arról tájékoztatott:

„Rogánné nem mer az ura előtt szarni”.

Rogán Antalnak egyébként nem Cecília volt az első felesége, a keresztyén-konzervatív családpárti politikus egyszer már elvált Sonnevend Alexandrától, akitől van egy fia is.

Kapcsolódó hírek