Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Orbánnak továbbra sincs megtakarítása (a nevén), még mindig nyögi a tartozását

Orbán Viktor beszédet mond a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő magyar rendőrség ünnepi állománygyűlésén az Országházban 2020. március 6-án.
Orbán Viktor beszédet mond a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő magyar rendőrség ünnepi állománygyűlésén az Országházban 2020. március 6-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Közzétették a parlament honlapján Európa, ha nem a világ legpuritánabb miniszterelnökének, Orbán Viktornak a legfrissebb vagyonnyilatkozatát, amely szerint

továbbra sincs megtakarítása a kormányfőnek.

A dokumentumot átböngésző hvg.hu azt írja, a miniszterelnök ugyanakkor a feleségével közösen felvett 20 millió forintos bankhitelt továbbra is fizeti, melyből még 882 ezer forint tartozás van hátra.

Orbán hivatalosan egy budapesti, XII. kerületi ingatlannak résztulajdonosa, valamint a felcsúti háza van a nevére írva. A vagyonnyilatkozatból az is kiderült, hogy már csak Flóra lánya él vele és feleségével közös háztartásban.

A kormányfő már a tavalyi vagyonnyilatkozatában sem számolt be megtakarításról, a Kétfarkú Kutya Párt akkor meg is sajnálta a legatyásodott népvezért, és küldtek neki némi „Soros-pénzt”.