Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Leleplezte a kormánysajtó a momentumos nőt: azzal vádolják, hogy telefonálni szokott

Donáth Anna többször is beszélt azzal a Vera Jourovával, aki mint tudjuk, Soros György legújabb nőalakja.

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője.
Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője. Fotó: Facebook/Donáth Anna

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője folyamatosan egyeztet Vera Jourova bizottsági alelnökkel

– robbantotta az oknyomozóbombát a Hír TV péntek este, nem kevesebbel sokkolva a propagandafogyasztókat, mint hogy videofelvételük van arról, ahogy Donáth elismeri: folyamatosan informális kapcsolatban áll Judith Sargentini európai parlamenti utódjával.

Varga Judit igazságügyi miniszter ebből ma a Facebookon már le is vezette, hogy akkor nyilván Donáth áll a „Magyarország elleni összehangolt brüsszeli támadások” mögött, már úgy értve, hogy legutóbb is lesújtó jelentést közölt Magyarországról az Európai Bizottság (= támadás).

A Vargáénál is meglepőbb műfelháborodást azonban Szijjártó Péter külügyminiszter mutatta be még a tegnapi Hír TV-adásban. Arról győzködte a nézőket, hogy a kiszivárgott felvétel „az egész ellenzék újabb őszödi beszéde”, „árulás”,

„főbenjáró bűn, amelyet követően (…) a kultúrált európai politikusok között nem sok maradása van az ilyen cselekedet végrehajtónak”.

Szijjártó lemondást sürgető szavai azért is különösen érdekesek, mivel ő az a „kulturált európai politikus”, aki a mai napig nem adott magyarázatot arra, hogy miből, milyen körülmények között ejtőzött nyáron egy állami pénzeken meggazdagodott oligarcha luxushajóján, ami után pedig „kulturált európai politikusok” tényleg le szoktak mondani.

Donáth Annát a kiegyensúlyozatlanság jegyében nem szólaltatta meg a Hír TV. A momentumos a műsor megjelenése után a Facebookon azt írta: „Vera Jourová többször kikérte a véleményemet, mint Magyarország egyik megválasztott EP-képviselője”, amikor a kormány „éppen a felhatalmazási törvény elfogadtatásával küzdött a hazai és nemzetközi porondon”. Hozzáteszi, „Európában ez így néz ki, az európai politikában a biztosok nem elérhetetlenek mint a magyar kormánytagok, és nem kell könyörögni, hogy vitázhassunk vagy beszélgethessünk”.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten