Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Tarol a koronavírus a magyar celebvilágban

Polyák Lilla.
Polyák Lilla. Fotó: Facebook/Polyák Lilla

Szerdán három hazai hírességről derült ki, hogy elkapta a koronavírust, valamint beigazolódott, hogy az Edda billentyűse, Gömöry Zsolt is megfertőződött – írja a Blikk.

Amint arról mi is beszámoltunk, Liptai Claudia szerdán, a Facebook-oldalán közölte, hogy megfertőződött, de tünetmentes, nem is gyanított semmit, egy szűrés során derült ki, hogy baj van.

A Blikk szerint Polyák Lilla és férje, Gömöri András Máté is megfertőződött, de az Eddában zenélő Gömöry Zsolt COVID-tesztje is pozitív lett, őt az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelik.

„Pocsékul vagyok, fájdalmaim vannak”

– mondta a lapnak a billentyűs, és azt már szerdán tudni lehetett, hogy a frontember, Pataky Attila is kórházba került, úgy tudni, ő a Szent László kórházban gyógyul.

Nemrég Gáspár Laciról derült ki, hogy elkapta a vírust, szerencsére komolyabb tünetek nélkül átvészelte, és a karantént is néhány nap alatt letudta.

A külföldön megfertőződött Vajna Tímea már nem volt ilyen szerencsés, a betegségének szövődményei lettek, és 4-5 kilót le is fogyott.

Korábban Hódi Pamela is elkapta a vírust, a legelső magyar celeb, akiről tudni lehetett, hogy megtapasztalta a COVID-19-et, Barta Sylvia, a TV2 időjósa volt.