Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Koronavírusos Gáspár Laci

Tünetmentes, jelenleg karanténban várja a negatív teszteredményt.

Gáspár Laci.
Gáspár Laci. Fotó: RTL Sajtóklub

Nem lehet jelen Gáspár Laci az Álarcos énekes második évadának következő felvételein, mert pozitív lett a koronavírus-tesztje – derül ki az RTL Klub pénteki közleményéből, mely szerinte az énekes egyébként tünetmentes.

Hozzáteszi, távolléte az Álarcos énekes mostani szériájának 3. és 4. adását érinti, az 1. és 2. adásban Laci látható lesz, mivel ezeket az adásokat már korábban felvették.

“Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen”

– mondta Gáspár Laci.

Amíg az énekes lábadozik, vendégnyomozók veszik át a feladatát az érintett adásokban.

Az RTL közleménye megemlíti, a kontaktkutatás nem vezetett a stáb tagjaihoz, Laci ugyanis augusztus 22-e óta nem érintkezett velük. Ennek ellenére a produkció gyártója azonnali szűrést végeztetett többek között a nyomozókon és a műsorvezetőn, aminek eredménye negatív lett, így a műsor felvétele a gyártó által bevezetett és a már eddig is érvényben lévő szigorú egészségügyi szabályok betartásával megtörténik.