Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Bűnügy

Leszámolás? Egymásnak esett két csapat Pécs belvárosában, két férfit elgázoltak – videón az eset

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Négy nap után feloldották Gáspár Laci karanténját

Négy nap után feloldották Gáspár Laci karanténját
Fotó: Facebook/Gáspár Laci

Négy nap után kijöhetett a karanténból Gáspár Laci, akiről szeptember 4-én derült ki, hogy elkapta a koronavírust, emiatt pedig ki kellett hagynia az Álarcos énekes második évadának soron következő felvételeit is.

Az RTL Klub riportja szerint Gáspár Laci augusztus 24-én, egy budapesti gasztrorendezvényen fertőződhetett meg, tegnap délután viszont már arról számolt be, hogy kijöhetett a karanténból. Ezt sokan furcsállták, a riportból viszont kiderült: hivatalosan nem kell tesztelni ahhoz, hogy véget érjen a karantén azoknak, akik pozitív teszt miatt erre kényszerültek, elég tünetmentesnek lenni a megadott napokig.

A csatornának nyilatkozó orvos elmondta, a betegség tüneteinek megjelenésétől számolják a napokat. Ha van pozitív minta, de a tünetek jelentkezésétől már eltelt tíz nap, a beteg pedig tünetmentes három napja, akkor elvileg visszatérhet dolgozni, mivel nagy eséllyel már nem jelent potenciális fertőzésforrást.

„Én meg se csináltattam volna a koronavírustesztet, ha pont nem vagyok benne egy műsorban”

– mondta Laci. Válaszolt azokra a vádakra is, melyek szerint (Vajna Tímeához hasonlóan) ő is csak bekamuzta, hogy beteg volt, hangsúlyozta: sose tenne ilyet, nem tudja mire vélni az effajta támadásokat.

Laci felesége és kisfia még a 14 napos karanténjukat töltik, mivel kontaktszemélynek számítanak.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!