Áll a bál Vajna Tímea Insta-oldalán, a kommentelők nem hiszik el, hogy tényleg megfertőződött

Leleplezte az összeesküvést az internet kollektív esze.

Áll a bál Vajna Tímea Insta-oldalán, a kommentelők nem hiszik el, hogy tényleg megfertőződött

A kormány nem éppen példamutató, de annál nagyobb melldöngetéssel előadott járványügyi védekezése hatására szeptember elején ott tartunk, hogy nemcsak komplett Facebook-csoportok tagadják a koronavírus létezését, tüntetnek a maszkhordás ellen, és gyaláznak orvost, tudóst, szakembert, hanem egy sor féleszű már annak a szavát sem hiszi el, aki tényleg megfertőződött.

Így járt Vajna Tímea is, akiről ma írta meg a Bors, hogy augusztusban elkapta a kórt. A celeblény részletesen elmesélte, min ment keresztül, hozzátéve: a legutóbbi tesztje már negatív lett.

Instagram-oldalán ezután szabadult el a pokol, sokan ugyanis kétségbe vonják, hogy valóban koronavírusos volt. A legnépszerűbb elmélet szerint

„csak pénzt kapott érte, hogy ezt mondja”.

Tímea a kommentekre válaszul a legutóbbi sztorijában már inkább lefényképezte az orvosi leleteit is, és alaposan felhúzta magát:

„Pont az ilyen mocskolódó kommentek miatt – amik most rám zúdultak – akartam eltitkolni, hogy külföldön elkaptam a koronavírust aug. 12-én, mert gyanúsítanak, hogy pénzt kaptam érte a kormánytól, kamu, stb… De mivel az újságírók kiderítették és ma megjelent az újságokban, le akartam írni, hogy nekem milyen tüneteim voltak.”

vajna-kommentek

Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Kapcsolódó hírek