Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Kásler kezet fogott volna a koronavíruson átesett Plácido Domingóval, de az énekesnek több esze volt

A magyar egészségügy állapota egyetlen mozdulatban.

Kásler kezet fogott volna a koronavíruson átesett Plácido Domingóval, de az énekesnek több esze volt

A márciusban koronavírus-fertőzésen átesett Plácido Domingo operaénekessel találkozott Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter, aki a Facebook-oldalán megosztott videó tanúsága szerint a saját kormánya járványügyi előírásaival sem különösebben törődik.

A videón látható, hogy Kásler kézfogásra nyújtotta volna a kezét, de a 79 éves énekesnek több esze volt, így a magyar miniszternek be kellett érnie egy könyökpacsival. A felvételek szerint a találkozón Kásler és tolmácsa sem viselt maszkot.

Plácido Domigo volt a vendégünk

Egy világhírű operaénekes és számtalan kibontakozó tehetség, avagy Plácido Domingo és a Virtuózok.

Posted by Kásler Miklós on Friday, August 14, 2020

A beszélgetés egyik központi témája egyébként természetesen a futball volt, Kásler egy Puskás által aláírt focilabdával lepte meg az énekest, mire Domingo elsorolta az Aranycsapat kezdőcsapatát. Erre Kásler a Puskással felálló Real Madrid, valamint a Kocsist, Kubalát és Czibort magában foglaló Barcelona csatársorát mondta fel, mint egy leckét.

A világhírű tenor azért érkezett Magyarországra, mert a nagykövete lett a közép-európai fiatalok lelkét “a zene által transzcendentális magasságokba emelő” kezdeményezésnek.