Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Ságvárnál is lelógtak a tekintetes urak a bicikliútról, annyira keskeny lett

De azért szerencsére sikerült átadni.

Bíró Norbert, a Somogy megyei közgyűlés elnöke, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Kecskés Gábor, Ságvár polgármestere, Neszményi Zsolt kormánymegbízott, Kovács Szilveszter, Som polgármestere és Witzmann Mihály, a Fidesz országgyűlési képviselője (b-j) átadja a Ságvár és Som között megépült 5,6 kilométeres kerékpárutat Ságváron 2020. szeptember 9-én.
Bíró Norbert, a Somogy megyei közgyűlés elnöke, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Kecskés Gábor, Ságvár polgármestere, Neszményi Zsolt kormánymegbízott, Kovács Szilveszter, Som polgármestere és Witzmann Mihály, a Fidesz országgyűlési képviselője (b-j) átadja a Ságvár és Som között megépült 5,6 kilométeres kerékpárutat Ságváron 2020. szeptember 9-én. Fotó: MTI/Varga György

627 millió forintból épült 5,6 kilométer hosszú bicikliút a Somogy megyei Ságvár és a szomszédos Som között, melynek szerdai átadását természetesen a koronavírus-járvány második hulláma sem hátráltatta.

A Ságváron tartott átadón ott volt név szerint

  • Bíró Norbert, a Somogy megyei közgyűlés elnöke,
  • Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára,
  • Kecskés Gábor, Ságvár polgármestere,
  • Neszményi Zsolt kormánymegbízott,
  • Kovács Szilveszter, Som polgármestere és
  • Witzmann Mihály, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Ennyi remek őfelsége ahogy kellett, rendesen le is lógott a bringaútról, Som első embere ráadásul maszk nélkül állt oda fotózkodni, de hát ez legyen a legkisebb baj abban az országban, ahol a külügyminiszter is maszk nélkül vágja az átadószalagot.

Június végén a Tépe és Berettyóújfalu között épült bicikliutat kellett átadni, sajnos az sem lett elég széles ahhoz, hogy minden potentát ráférjen. Július végén pedig Pécsett mutattak újat ebbe a témában: ott egy CT-t sikerült úgy felszalagozni, hogy majdnem a Himnuszt játszotta a berendezés.