Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Az útátadó szalagvágások után itt az új dili, a CT-átadás

Miseta Attila, az egyetem rektora, Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára, Bódis József felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkár, Sebestyén Andor, a központ elnöke és Bogner Péter, az Orvosi Képalkotó Klinika igazgatója (b-j) átadja a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új, csúcskategóriás CT-berendezését 2020. július 31-én.
Miseta Attila, az egyetem rektora, Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára, Bódis József felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkár, Sebestyén Andor, a központ elnöke és Bogner Péter, az Orvosi Képalkotó Klinika igazgatója (b-j) átadja a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új, csúcskategóriás CT-berendezését 2020. július 31-én. Fotó: MTI/Varga György

Mivel legközelebb már csak Los Angelesben vannak olyan széles utak, hogy überelni lehessen a fideszes útátadó-méltóságosok legutóbbi produkcióját, változtak némileg a műfaj keretei, itt a CT-átadás!

Ezúttal is az MTI szállította a zavarba ejtő fotót abból az alkalomból, hogy átadták a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új CT-berendezését. Mindez pedig a valóságban úgy nézett ki (lásd fent), hogy teljesen komolyan szalaggal kerítették le a berendezést, mintha csak valami rég áhított aszfaltos út megnyitója lenne Szatymaz és Domaszék között, a büszke nagyurak pedig már estek is neki az ollóval.

Szerencsére külön a nemzeti CT-ről is készült művészi fotó, így akik Orbán Viktorhoz hasonlóan úgy gondolják, hogy „a magyar egészségügyi rendszer Európa egyik legjobbja”, már állíthatják is be maguknak háttérképnek:

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új, csúcskategóriás CT-berendezése az ünnepélyes átadás napján, 2020. július 31-én.

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új, csúcskategóriás CT-berendezése az ünnepélyes átadás napján, 2020. július 31-én.Fotó: MTI/Varga György

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz