Gazdaság

Brutális üzemanyag-drágulás jön csütörtökön

Belföld

Dermesztő vádbeszéd, ahogy perceken át sorolta Orbán Viktor bűneit Magyar Péter az EP-ben 

Belföld

Hol a pénz? „Az uniós támogatásoknak köszönhetően szárnyalnia kellene a magyar agráriumnak, ehhez képest kiürül a magyar vidék”

Az útátadó szalagvágások után itt az új dili, a CT-átadás

SEBESTYÉN Andor; SCHANDA Tamás János; BÓDIS József; MISETA Attila
Miseta Attila, az egyetem rektora, Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára, Bódis József felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkár, Sebestyén Andor, a központ elnöke és Bogner Péter, az Orvosi Képalkotó Klinika igazgatója (b-j) átadja a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új, csúcskategóriás CT-berendezését 2020. július 31-én. Fotó: MTI/Varga György

Mivel legközelebb már csak Los Angelesben vannak olyan széles utak, hogy überelni lehessen a fideszes útátadó-méltóságosok legutóbbi produkcióját, változtak némileg a műfaj keretei, itt a CT-átadás!

Ezúttal is az MTI szállította a zavarba ejtő fotót abból az alkalomból, hogy átadták a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új CT-berendezését. Mindez pedig a valóságban úgy nézett ki (lásd fent), hogy teljesen komolyan szalaggal kerítették le a berendezést, mintha csak valami rég áhított aszfaltos út megnyitója lenne Szatymaz és Domaszék között, a büszke nagyurak pedig már estek is neki az ollóval.

Szerencsére külön a nemzeti CT-ről is készült művészi fotó, így akik Orbán Viktorhoz hasonlóan úgy gondolják, hogy „a magyar egészségügyi rendszer Európa egyik legjobbja”, már állíthatják is be maguknak háttérképnek:

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új, csúcskategóriás CT-berendezése az ünnepélyes átadás napján, 2020. július 31-én.

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ új, csúcskategóriás CT-berendezése az ünnepélyes átadás napján, 2020. július 31-én.Fotó: MTI/Varga György

Ez is érdekelhet:
Videók az érdi tömegverekedésről

Földrengés volt Pécs térségében

15 és 16 éves taknyosok támadtak egy idős férfira tegnap este Pécsen

Rovarirtóval szennyezett babot hívott vissza egy áruházlánc

Egy tévéért és egy falióráért kellett meghalnia a 94 éves férfinak Pécsen

Magyar Orbánnak: A hazudozások ideje lejárt, vége van, miniszterelnök úr!

Fordulat a hajnalban Pécsen lakástűzben meghalt férfi ügyében, nyomoz a rendőrség