Keskeny lett a bicikliút, nem fértek rá a fideszes átadó-méltóságok

Hosszában kellett volna felsorakozni.

Muraközi István (Fidesz-KDNP) berettyóújfalui polgármester (b2), Balogh András (Fidesz-KDNP) tépei polgármester (b3), Vitányi István, a térség fideszes országgyűlési képviselője (b4), Pántya József, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. útfejlesztési igazgatója (b5), Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos (b6) a Tépe és Berettyóújfalu közötti kerékpárút átadásán, az M4-es autópálya és a 47. számú főút kereszteződésénél Berettyóújfalu térségében 2020. június 30-án.
Muraközi István (Fidesz-KDNP) berettyóújfalui polgármester (b2), Balogh András (Fidesz-KDNP) tépei polgármester (b3), Vitányi István, a térség fideszes országgyűlési képviselője (b4), Pántya József, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. útfejlesztési igazgatója (b5), Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos (b6) a Tépe és Berettyóújfalu közötti kerékpárút átadásán, az M4-es autópálya és a 47. számú főút kereszteződésénél Berettyóújfalu térségében 2020. június 30-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Heten adták át a Tépe és Berettyóújfalu közötti kerékpárutat kedden. Volt is nagy tülekedés: a két szélső szerencsétlennek csak a sárban jutott hely, a szalagtartónak odavezényelt hoszteszlányokról nem is beszélve.

Ha már ekkora áldozatot hoztak a magyar biciklizésért, vegyük sorra, hogy az életük nagy napját együtt megélő Fideszes Férfiak között jelen lehetett:

  • Muraközi István, a berettyóújfalui fideszes polgármester;
  • Balogh András, a tépei fideszes polgármester;
  • Vitányi István, a térség fideszes országgyűlési képviselője;
  • Pántya József, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. útfejlesztési igazgatója;
  • és Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos.
Ezek is érdekelhetnek