5-en voltak 4 alapkő-szalagra, de a fideszes méltóságosok megoldották

Nem juthat mindenkinek a dicsőségből.

Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke, a Fidesz frakcióvezetője (k), Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért felelős államtitkára (j2), Horváth László (Fidesz-KDNP) polgármester (j), Vigh László, a térség fideszes országgyűlési képviselője (b) és Gódorné Nagy Mariann olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes egykori válogatott kézilabdázó (b2) elhelyezik az időkapszulát a kézilabda munkacsarnok alapkővének letételén Lentiben 2020. június 24-én.
Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke, a Fidesz frakcióvezetője (k), Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért felelős államtitkára (j2), Horváth László (Fidesz-KDNP) polgármester (j), Vigh László, a térség fideszes országgyűlési képviselője (b) és Gódorné Nagy Mariann olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes egykori válogatott kézilabdázó (b2) elhelyezik az időkapszulát a kézilabda munkacsarnok alapkővének letételén Lentiben 2020. június 24-én. Fotó: MTI/Varga György

Több mint 1,2 milliárd forint kormányzati beruházással (értsd: adófizetői pénzből) kézilabda munkacsarnok épül Lentiben, a kormányzati nagyemberek szerdán le is tették az épület alapkövét.

Az MTI fotósa beszédes kordokumentumot hozott az eseményről:

  • a fideszes frakcióvezetőnek,
  • a fideszes államtitkárnak,
  • a fideszes polgármesternek
  • és a térség fideszes országgyűlési képviselőjének is jutott fognivaló szalag,

az egyetlen, valóban kompetens személy, Gódorné Nagy Mariann olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes egykori válogatott kézilabdázó, a Lenti kézicsapat vezetője azonban csak Kocsis Máté zsinórjába tudott belekapaszkodni.

Kapcsolódó hírek