Autóbalesetezett Benkő Tibor honvédelmi miniszter

Benkő Tibor honvédelmi miniszter (k) megtekinti a katonai öltözék osztását a speciális önkéntes tartalékos szolgálatra jelentkezettek kiképzésének megkezdése napján Budapesten, a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezrednél 2020. július 1-jén.
Benkő Tibor honvédelmi miniszter (k) megtekinti a katonai öltözék osztását a speciális önkéntes tartalékos szolgálatra jelentkezettek kiképzésének megkezdése napján Budapesten, a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezrednél 2020. július 1-jén. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Egy teher-, egy haszonjármű, valamint egy személyautó karambolozott hétfő reggel negyed kilenc után Siófok-Sóstó térségében az M7-esen,

a balesetben Benkő Tibor honvédelmi miniszter is érintett volt.

A rendőrség korábban azt írta, a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt 8 óra 16 perc körül történt a Letenye felé vezető oldal 98. kilométerszelvényében. A haszongépjármű sofőrje és utasa sérült meg, az egyik könnyebben, a másik súlyosan, utóbbihoz mentőhelikopter is érkezett.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére 10 óra 51 percig sávkorlátozás volt érvényben, a forgalom jelenleg ismét zavartalanul halad.

A baleset kapcsán később a Honvédelmi Minisztérium is közleményt adott ki, melyben azt írták, Benkő Tibor honvédelmi miniszter autója is érintett volt balesetnek. A minisztérium autójában utazók, köztük Benkő Tibor, nem sérültek meg. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kapcsolódó hírek