Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Se a csehek, se a lengyelek nem kíváncsiak Orbánra, úgyhogy a kormány lefújta a V4-es védelmi találkozót

Lassan a V4-ből már csak V(lagyimir)1 marad.

Orbán Viktor miniszterelnök a Türk Tanács ülésén vesz részt a járványhelyzetre való tekintettel online, videokonferencia formájában Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. március 31-én.
Orbán Viktor miniszterelnök a Türk Tanács ülésén vesz részt a járványhelyzetre való tekintettel online, videokonferencia formájában Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. március 31-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Lefújta a március 30-31-re tervezett V4-es védelmi találkozót a magyar kormány, miután a cseh és a lengyel védelmi miniszter is lemondta a részvételt Orbánék Putyinnal szemben tanúsított magatartása miatt – írja az Euractiv.com a szlovák védelmi minisztériumra hivatkozva.

Mariusz Błaszczak lengyel védelmi miniszter távolmaradásáról hétfőn írt a Gazeta Wyborcza. Jana Černochová cseh védelmi miniszter pedig már március 25-én lemondta a V4-es csúcson való részvételt.

https://twitter.com/visegrad24/status/1507399689955647503

„Mindig támogattam a V4-et és rendkívül sajnálom, hogy a magyar politikusoknak az olcsó orosz olaj most fontosabb, mint az ukránok vére”

– írta Černochová a Twitteren. Kitért arra is, hogy április 3-án országgyűlési választás lesz Magyarországon, és nem akar részt venni a kampányban.

A hvg.hu azt írja, Černochová kijelentéseit Benkő Tibor honvédelmi miniszter Pécsett, egy fideszes fórumon azzal reagálta le, hogy cseh kollégájával a brüsszeli NATO-csúcson sem találkozott. Megjegyezte még: megadták a lehetőséget, hogy mindenki nemzeti nyelven kommunikálhat, „mert tudjuk, hogy a cseh védelmi miniszter nem tud angolul”.

Kapcsolódó friss hírek

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban