Bűnügy

Újságírókat akart simogatni K. Endre idegen akcentussal beszélő „testőre”

Bulvár

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Belföld

Döbbenetes fotót tett közzé Magyar Péter a tegnapi tüntetésről

„Nagyon nagy az érdeklődés”, állítólag már 232 ezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet

A 7,8 millió példányból.

Harta ViktorHarta Viktor
Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én.
Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Nagyon nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, a szerda reggeli összesített adatok alapján már állítólag 232 ezer kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek – mesélte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Az újabb propagandacélú közpénzégetés nyomtatványait június 15-én kezdték hordani a postások, és a tervek szerint július 15-ig minden háztartásba eljutnak.

Dömötör Csaba tájékoztatása szerint az ívek túlnyomó részét eddig postai úton küldték vissza. Figyelembe véve, hogy messze még a feladási határidő és még messze nincs vége a kézbesítéseknek, ez nagyon nagy érdeklődést jelez – értékelt a parlamenti államtitkár.

Dömötör Csaba az akció vitatott értelmével kapcsolatban arról magyarázott, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelem miatt kell ikszelgetni az alákérdezős, gyakorlatilag már a kérdésben megválaszolt „sejtetéseket”, mert a kormány akkor tud majd a legeredményesebben védekezni a járvány második hullámában! Hogy ehhez hogyan kapcsolódnak a Soros György ellen hergelő kérdések, azt nem részletezte.

A politikus azonban sopánkodott egy kört, hogy az ellenzéknek megint nem tetszik a nemzeti konzultáció. Kitért arra is, minden politikai szereplőt, különösen a baloldali pártokat, arra kérnek, hogy ne lépjenek ki a törvényesség zónájából. Ha nem akarnak részt venni a koronavírusról szóló párbeszédben, akkor legalább ne akadályozzák azt, már csak azért sem,

mert a vírus teljesen közömbös a belpolitikai viták iránt.

 

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Mi történt? Meghosszabbítja a kormány „nemzeti konzultáció” nevű blődli beküldési határidejét

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Orbán bejelentette, hogy fel akar lázadni