Hollik elárulta, miért kell most tényleg nagyon kitölteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt a soron következő nemzeti konzultációban, mert az több kérdést tartalmaz a koronavírus-járvány esetleges második hulláma elleni védekezésről – magyarázta szerdai Facebook-posztjában a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István emlékeztetett: a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a készültséget érdemes fenntartani, mert a járvány második hulláma megjelenhet Magyarországon.

A politikus úgy tudja, az elmúlt hónapok bizonyították, hogy a baloldalra nem lehet számítani a járvány elleni védekezésben. A veszélyhelyzetben nem járultak hozzá a védekezéshez, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt és támadták a járványügyi szakemberek által meghozott intézkedéseket – tolmácsolta Hollik István a kormányzati kommunikáció alternatív „valóságát” a híreket egyáltalán nem olvasóknak.

Ennek ellenére – folytatta – Magyarország sikeresen zárta le a járvány elleni védekezés első szakaszát. Ennek pedig az az oka, hogy a kormány gyorsan reagált, döntéseit a szakemberek véleményére alapozta, valamint olyan intézkedéseket hozott, amellyel az emberek túlnyomó többsége egyetértett. Emiatt pedig be is tartotta azokat – dicsérte meg magukat Hollik István.

Kapcsolódó hírek