Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Mától hordják a postások a nemzeti konzultációs borítékokat

7,8 millió propaganda küldeményt kell kézbesíteniük.

Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én.
Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Hétfő reggel Kecskeméten megkezdődött a nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart – tolmácsolta a jó hírt Panulin Ildikó, a Magyar Posta Zrt. szóvivője egy kecskeméti belvárosi társasház előtt tartott sajtótájékoztatón.

Mint fogalmazott, a posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg. Az országszerte nagyjából nyolcezer kézbesítőhelyre megérkező leveleket néhány napon belül kiviszik a postások a háztartásokba, így nagyjából július 15-éig minden címzetthez eljutnak.

A nemzeti konzultációról szóló levelek nem könyvelt küldemények, ezért nem személyesen adják át őket, hanem a postaládákba dobják be a kézbesítők – nyugtatott meg, hogy legalább nem kell senkinek sem az ajtóhoz rohannia a propagandalevelek miatt.