Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Lemondott az Index új vezérigazgatója, miután megismerte a cég pénzügyi helyzetét

Biztosított, hogy továbbra is hű olvasója marad a lapnak.

Lemondott az Index új vezérigazgatója, miután megismerte a cég pénzügyi helyzetét

„Miután megismertem a cég pénzügyi helyzetét, arra jutottam, hogy egy ekkora szervezetre vonatkozó változtatások véghez vitele túl nagy feladat számomra”

– írta Ződi Zsolt a Kreatív médiaszaklapnak eljuttatott közleményben, melyben bejelentette, hogy június 30-i hatállyal, napokkal azután, hogy átvette a pozíciót Pusztay Andrástól, távozik az Index.hu Zrt. vezérigazgatói posztjáról és a cégből is.

Emlékezetes, Pusztay azt követően távozott, hogy olyan, az Index működését átvariáló javaslatok láttak napvilágot, mely alapján veszélyhelyzetet hirdetett a szerkesztőség. A lap főszerkesztőjének, Dull Szabolcsnak megszüntették az igazgatói tagságát, mondván, belső döntéseket vitt a nyilvánosság elé. Ilyen körülmények között ült a vezérigazgatói székbe Ződi Zsolt, ahonnan most gyorsan fel is állt.

„Továbbra is hű olvasója maradok az Indexnek, melynek független tartalmait napi szinten fogom követni”

– nyugtatott meg Ződi, hozzátéve, sajnálja, ha döntésével nehéz helyzetbe hozta Bodolai Lászlót, az igazgatótanács elnökét.

Bodolai a közleményben hangsúlyozta, vezérigazgató nélkül ugyan, de továbbra is zavartalanul működik az Index.

„Sajnálom, hogy Zsolt barátom felmondott, de azt azért köszönöm neki, hogy még az elején jelezte, hogy nem tudja ellátni a tisztséggel járó kötelezettségeket. Az Index.hu Zrt pénzügyi helyzetét illetően azt tudom mondani, hogy igyekszünk minél hamarabb tartós megoldást találni a fennálló cash-flow problémára, ugyanakkor szeretném megjegyezni azt is, hogy ez nincs hatással az Index napi szintű működésére, a lap független tartalomgyártására”

– fogalmazott Bodolai.