Belföld

Magyar Péter újabb országjárásra indul

Bulvár

Breaking! Kiszabadult a börtönből Lagzi Lajcsi

Baleset

Most érkezett! Elgázoltak egy nőt két gyermekével Veresegyházon

Kanye West vezeti a legjobban kereső zenészek Forbes-listáját

Bejött a cipő biznisz.

Kanye West @ MoMA
Kanye West. Fotó: Flickr/Jason Persse

Összeállította a Forbes magazin a legjobban fizetett hírességek friss toplistáját, eszerint Kanye West úgy vezeti a legjobban kereső zenészek kategóriát, hogy az elmúlt évben még az összes celeb között is a második legjobban megfizetett híresség lett.

A legnagyobb bevétele 590 millió dollárral (180 milliárd forinttal) Kylie Jennernek volt a celebek táborában. A szaklap elemzője ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy a kozmetikai cégével meggazdagodott 22 éves híresség elképzelhető, hogy nem mondott igazat vagyonáról.

Kanye West ebben a rangsorban a második helyet szerezte meg 170 millió dollárral (52 milliárd forinttal). A Variety.com cikke azonban kiemelte, hogy a zenészek közül mégis West teljesített magasan a legjobban, a lista következő zenésze ugyanis a 13. helyen szereplő Elton John 81 millió dollárral (25 milliárd forinttal).

A brit sztár ezzel a bevétellel a zenészek listáján West mögött a második helyen szerepel. A harmadik legtöbbet kereső zenész Ariana Grande 72 millió dolláros (22 milliárd forintos) éves bevétellel, ami arra is elég volt, hogy ő legyen a legjobban kereső nő a zenei mezőnyben.

A Jonas Brothers 68,7 millió dollárral (21 milliárd forinttal) a negyedik, a Chaninsmokers pedig 68 millió dollárral (20,7 milliárd forinttal) az ötödik a zenészek Forbes-listáján.

A zenészek többsége bevétele nagyobb részét turnézással szerzi, ám idén a koronavírus-járvány miatt minden nagyobb koncertkörutat el kellett halasztani vagy le kellett fújni.

A Forbes által készített idei összesítés tehát rendhagyó állapotokat tükröz.

West bevételei azért ilyen kiugróak, mivel a legtöbbet Yeezy elnevezésű sneaker márkájával keresi. A zenei listán a bevételei alapján 7. Taylor Swift, 12. Jay-Z, 15. Drake vagy 18. Rihanna is hasonlóképpen több lábon áll az üzleti életben – emlékeztetett rá a hollywoodi szaklap.

Kanye West.

Ez is érdekelhet:
Csehország kiutasított két orosz diplomatát

Kapcsolódó hírek

Jön a vihar! Másodfokú riasztást adtak ki két megyére

Nyerges vontató és egy kisbusz ütközött az M1-esen

Forbes: 479 milliárdra hízott Mészáros Lőrinc vagyona

Kim Kardashian és Kanye West válik

Ők a legbefolyásosabb magyar nők a Forbes szerint

Dancsó Péter lerántotta a leplet a „Forbes bulvárlap” influenszer listájáról

Idén is Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar, 400 milliárd felett a vagyona

Újra Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar, ennyivel nőtt a vagyona egy év alatt

Orbán apjának és vejének cége is a bekerült a legértékesebbek közé

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!