Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Fidesz-KDNP: még jó, hogy ma nem Gyurcsányék vannak kormányon!

Nehéz lehet egy ilyen álmos szünnapon tíz év után is gyurcsányozni, de Nacsa Lőrinc megoldotta.

Komoly különbség van a mostani kormány és a baloldal válságkezelése között – mesélte a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, aki ezek szerint máris mérleget vont a kezdődő gazdasági visszaesés hatásaiból.

„Még jó, hogy ma nem Gyurcsányék vannak kormányon”

– szakadt föl a megkönnyebbülés a KDNP-s országgyűlési képviselő közleményéből, melyben arról is írt: teljes egyetértés van a magyarok között abban, hogy a munkahelyek megőrzésére és új munkahelyek létrehozására van szükség!

„Gyurcsányék válsághelyzetben mindig a megszorításokhoz nyúltak”, az ő receptjük az volt, hogy el kell venni az emberektől a pénzt. Elvették a 13. havi nyugdíjat, a közalkalmazottak 13. havi bérét és a családok támogatásait. A baloldal kormányzása alatt 200 ezer ember veszítette el munkahelyét, megduplázódott, 12 százalékra nőtt a munkanélküliség – nosztalgiázott Nacsa, sietve hozzátéve: az Orbán-kormány az ellenkező irányban indult el 2010-ben. „Mi nem elvettünk, hanem adtunk”. Segély helyett munkát, tisztes megélhetést – hangsúlyozta a képviselő.

Ennek köszönhető, hogy Magyarország ma pénzügyileg független, a spekulánsok nem tudják kihasználni az országot. Ma is a munka áll a középpontban, munkahelyteremtéssel és bértámogatással kezelik a mostani nehéz helyzetet – tette hozzá Nacsa Lőrinc.

A KDNP-s politikus szerint bíztató jel, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése óta a regisztrált álláskeresők száma kevesebb, mint az üres álláshelyeké. „Továbbra is azon leszünk, hogy annyi munkahelyet hozzunk létre, amennyit a vírus tönkretesz” – ismételte el Orbán szlogenjét az KDNP-s.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban