Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

KDNP-s mamlasz: a helyzet tarthatatlan, „törjük le a háborús benzinárakat”!

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.
Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője. Fotó: Facebook/Nacsa Lőrinc

Tarthatatlan és elfogadhatatlan a „háborús benzinár”, a KDNP ezért támogatja a kormány bejelentését: az üzemanyag-kereskedőknek két hetük van arra, hogy a benzin és a gázolaj árát a régiós átlagra csökkentsék Magyarországon – hupákolt Nacsa Lőrinc, a kisebbik Putyin-párti kormánypárt frakciószóvivője a Facebook-oldalára feltöltött videóban szombaton.

Nacsa megfenyegette az üzemanyag-szektort: ha záros határidőn belül nem következne be az üzemanyagárak csökkentése, akkor a KDNP támogatja a kormányt további intézkedések kidolgozásában!

A kormánypárti politikus kiemelte: az elmúlt hetekben, hónapokban jelentős mértékben emelkedett a benzin és a gázolaj ára, a magyar családok egy liter üzemanyagért 60-80 forinttal többet fizetnek, mint egy éve. Megjegyezte, hogy a KSH legfrissebb jelentése szerint is drágább az üzemanyag Magyarországon, mint a régió más országaiban.

„Háború van és háborús árak vannak az üzemanyagpiacon, ami plusz terhet ró a magyar családokra”. A KDNP szerint a helyzet tarthatatlan és elfogadhatatlan, ezért „törjük le a háborús benzinárakat” – adta ki a jelszót a KDNP-s semmirekellő.

Egyetértünk! A benzin és a gázolaj árán ne lehessen nyerészkedni. Elfogadhatatlan, hogy magasabb üzemanyagárakat szabnak a kereskedők a régiós átlagáraknál.

Posted by Nacsa Lőrinc on Saturday, April 27, 2024

A KDNP – a Fidesszel egyetértésben – mindig is a magyar családok és a béke oldalán állt – magyarázta még, megjegyezve: nem engedhető meg, hogy a magyar családok fizessék meg a háború árát!

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!