Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Leköpték egy idősotthon dolgozóját

„Bevallom, szíven ütött az idősotthonok vezetőivel tartott egyeztetés néhány részlete – amikor szembesülünk azzal, milyen hatása is van a politikai alapú rágalomhadjáratnak. Egy munkatársamat leköpték, miután kiderült, egy fővárosi idősotthonban dolgozik”

ezt írta Karácsony Gergely főpolgármester szerdán a Facebook-oldalán. Hozzátette, más idősotthonok dolgozói attól tartanak, ők is céltáblái lehetnek a kormánypropaganda lejáratásának. Mint fogalmazott, „meg kell védenünk Budapest igazi hőseit”, azokat a szociális dolgozókat, akik az idősotthonokban ápolják a koronvírus által leginkább veszélyeztetett embereket.

Leköptek egy szociális dolgozót

Bevallom, szíven ütött az idősotthonok vezetőivel tartott egyeztetès néhány részlete – amikor szembesülünk azzal, milyen hatása is van a politikai alapú rágalomhadjáratnak. Egy munkatársamat leköpték, miután kiderült, egy fővárosi idősotthonban dolgozik. Más idősotthonok dolgozói attól tartanak, ők is céltáblái lehetnek a lejáratásnak.Meg kell védenünk Budapest igazi hőseit, azokat a szociális dolgozókat, akik az idősotthonokban ápolják a koronvaírus által leginkább veszélyeztetett embereket. Az a politikai támadás, amit nekem szántak, őket is érinti. Azokat az embereket, akiket nem támadni, hanem megbecsülni muszáj. Én nagyon büszke vagyok minden szociális dolgozóra. Borzasztóan fontos munkát végeznek, sokszor igen nehéz körülmények között. Ezért arra kérek minden budapestit, aki találkozik egy szociális munkással, fejezze ki a szolidaritását, az együttérzését, a köszönetét, mert ők az igazi hősei nem csak Budapestnek, de Magyarországnak! #Budapest #vigyázzunkegymásra

Posted by Karácsony Gergely on Wednesday, April 22, 2020

„Az a politikai támadás, amit nekem szántak, őket is érinti. Azokat az embereket, akiket nem támadni, hanem megbecsülni muszáj. Én nagyon büszke vagyok minden szociális dolgozóra. Borzasztóan fontos munkát végeznek, sokszor igen nehéz körülmények között. Ezért arra kérek minden budapestit, aki találkozik egy szociális munkással, fejezze ki a szolidaritását, az együttérzését, a köszönetét, mert ők az igazi hősei nem csak Budapestnek, de Magyarországnak!”

– zárta sorait a főpolgármester, akire a kormányoldal szorgosan próbálja ráégetni a Pesti úti idősotthonban történt megbetegedéseket.