Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

A reptéren kaptak el egy karanténból megszökött embert

A budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren kaptak el egy magyar állampolgárt kedden a rendőrök, aki hatósági házi karanténból szökött meg

– mondta el Kiss Róbert alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a szerdai online sajtótájékoztatón.

Mint mondta, a delikvens az elrendelt korlátozás ellenére repülőgéppel próbálta meg elhagyni az országot. Kilépését megtagadták, majd újfent elrendelték számára a hatósági házi karantént.

Kiss Róbert szólt arról is, hogy összesen már 13 360 esetben rendeltek el házi karantént. Ennek nyomán emelkedik a rendőrségi ellenőrzések száma is: 206 458-at hajtottak végre eddig, bármennyire is legyen ez fontos információ.

Az alezredes beszámolt róla, hogy csütörtökön 11 iráni hagyja el Magyarország területét: 8 ember önként, 3 a hatóságok kíséretében. További 3 iráni később hagyja el az országot. Mint mondta, ők voltak azok, akik korábban a kórházban a járványügyi elzárással kapcsolatos szabályszegéseket elkövették.