Schobert Norbi kiosztotta a szülés után elhízó anyákat

Élő Facebook-videóban értekezett Schobert Norbi vasárnap arról, hogy miként függ össze a test és a boldogság. A fitneszguru azzal indított, hogy mikor százkilós gyerek volt, nem érezte jól magát, undorodott attól, ahogy kinézett. Innen egy huszárvágással eljutott odáig, hogy az elhízás miatt rengeteg házasság megy tönkre.

„A nők számára sok esetben a lelki szeretet és a türelem is elég a szexhez, de nálunk férfiaknál mindig vágyból indul”

– magyarázta Norbi, hozzátéve, szerinte hazugság, ha egy férfi azt mondja, szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg.

Sajnos a nők többsége a szülésnél cseszi el

– folytatódik a videó. Norbi szerint ugyanis a nő úgy gondolja, értéket adott a családnak, a férfi szexualitása viszont ezt az értéket nem tudja értékelni.

„Amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, az a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilm-nézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők fölszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni”

– mondta az életmódtanácsadó, felhívva a figyelmet arra, hogy ha egy nő 20-30 kilót felszed terhességkor, úgy tönkremegy a bőre is, hogy az már sosem lesz feszes, vonzó.

„Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat”

– szögezi le Norbi. A teljes videót itt láthatod:

https://www.facebook.com/update1/videos/504558826851202/

Kapcsolódó hírek