Dér Heni kiállt az elhízott nőket kritizáló Schobert Norbi mellett

Dér Heni kiállt az elhízott nőket kritizáló Schobert Norbi mellett
Fotó: Facebook/Dér Heni

Elképesztő indulatokat gerjesztett Schobert Norbi vasárnapi Facebook-videója, melyben arról értekezett, hogy sok házasság az elhízás miatt megy tönkre; a nőknek szülés után le kell adniuk a felszedett kilókat, mert a párjuk nem fogja kívánni.

A fitneszguru kijelentésére reagálva Tóth Gabi élő adásban mutatta meg szülés utáni hasát, hozzátéve, a férje még mindig imádja. Párja, a séf Krausz Gábor „hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalapozva” küldte el melegebb éghajlatra Norbit, de nem csak ők, hanem gyakorlatilag a teljes celeb- és nemceleb-világ egymást túllicitálva háborog ezekben a napokban.

Dér Heni azonban védelmébe vette az életmód-tanácsadót, mondván, sok mindenben igazat kell adnia neki. Szerinte sok olyan ember is magára vette Norbi kijelentéseit, akinek nem kellett volna. Úgy látja, a fitneszpápa nem a most szült nőket ostorozta, hanem, akik évek óta több tíz kiló felesleggel élnek, közben pedig elégedetlenek magukkal, de nem tesznek ellene semmit, megjegyezve, ez a férfiakra is vonatkozik.

„Nagyon sok férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest! Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!”

írta a modell Instagram-oldalán, megjegyezve:

„Azok az emberek, akik most ekézik Norbit, azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék, és meglátják a változást”.

Kapcsolódó hírek