Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Simonka György: „mi nem bűnözők vagyunk, hanem ártatlanok”

Kedden kezdték tárgyalni a Fővárosi Törvényszéken a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással megvádolt Simonka György ügyét, ahol a 24.hu tudósítása szerint a fideszes parlamenti képviselő ártatlanságának bizonygatásával indított.

Simonka: Természetesen nem követtünk el bűncselekményt

Simonka: Természetesen nem követtünk el bűncselekménytElkezdődött Simonka György büntetőpere. A politikus megszólalt a Híradónak. Részletek délben az ATV-n! #atvhirado

Posted by ATV Magyarország Híradó on Tuesday, January 14, 2020

Simonka az előkészítő tárgyalás előtt azt mondta, nem követtek el semmilyen bűncselekményt, nem örül, hogy neki és családjának bíróságon kell lennie, de így legalább lehetőség nyílik arra, hogy bemutassa:

„nem bűnözők vagyunk, hanem ártatlanok.”

Ezt a vádhatóság másképp látja: Simonkát tarja a bűnszervezet egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen irányítójának. Az ügyészség korábban 850 milliós vagyonelkobzást, valamint nyolc és fél év fegyházat is kért a fideszesre.

Az ügyben egyébként 70 ezer oldalnyi irat készült, az ügyészség 35 tanú meghallgatását kezdeményezte. Tanúként akarják meghallgatni Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, valamint Bod Tamást, az Együtt volt politikusát, a Magyar Narancs újságíróját is.

Bánáti János, Simonka György ügyvédje, egyben a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke azt mondta, több bizonyíték kirekesztését is kérni fogják, Simonka pedig nem fogadja el a vádirati tényállást.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten