Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Testvére gyilkolhatta meg a leégett mórahalmi házban talált 18 éves fiút

Leégett családi ház Mórahalmon, a Cinke dűlőben 2020. január 5-én. A házban egy férfi holttestét találták meg előző nap a tűzeset oltási munkálatai után. A megalapozott gyanú szerint a férfit egy vitát követően leszúrta a húszéves testvére, majd rágyújtotta a házat. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
Leégett családi ház Mórahalmon, a Cinke dűlőben 2020. január 5-én. A házban egy férfi holttestét találták meg előző nap a tűzeset oltási munkálatai után. A megalapozott gyanú szerint a férfit egy vitát követően leszúrta a húszéves testvére, majd rágyújtotta a házat. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Egy 18 éves férfi holttestét találták meg a szombat reggelre leégett mórahalmi házban – írtuk meg korábban. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság most azt közölte, a fiatalembert 20 éves bátyja ölhette meg.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű családi ház és a mintegy huszonöt négyzetméteres melléképülete szombaton Mórahalmon, a Cinke dűlőben. A tűzeset oltási munkálatai után a katasztrófavédelem munkatársai egy holttestet találtak a helyszínen. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi halálát gyilkosság okozta.

Az RTL Híradójának a környékbeliek azt mondták, a házban egy erdélyi család élt, apa és fia. A tűzoltóknak gyanús lett, hogy a főépület és a több méterrel arrébb álló melléképület egyszerre égett.

A nyomozók a bejelentéstől számított 12 órán belül azonosították, elfogták, előállították, majd őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A megalapozott gyanú szerint

a húszéves férfi egy vitát követően leszúrta a testvérét, majd rágyújtotta a házat.

Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – közölte a rendőrség. A nyomozók kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten