Brutális baleset Mórahalomnál, heten meghaltak az éjszaka

A jármű a becsapódás helyszínétől mintegy 20 méterre állt meg az oldalán.

Illegális migránsokat szállító összeroncsolódott autó Mórahalom belterületén, miután a szerb rendszámú egyterű sofőrje a mélységi ellenőrzésben részt vevő rendőröket meglátva nagy sebességgel megpróbált elmenekülni, de a járművel egy háznak ütközött és felborult 2021. december 13-án.
Illegális migránsokat szállító összeroncsolódott autó Mórahalom belterületén, miután a szerb rendszámú egyterű sofőrje a mélységi ellenőrzésben részt vevő rendőröket meglátva nagy sebességgel megpróbált elmenekülni, de a járművel egy háznak ütközött és felborult 2021. december 13-án. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Hét ember halt meg, négy pedig megsérült, miután egy illegális migránsokat szállító autó egy háznak ütközött és felborult hétfőn éjszaka Mórahalom belterületén – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Úgy tudni, a baleset hétfőn 23 óra 40 perc körül történt Mórahalom belterületén, az 55-ös számú főúton. Egy szerb rendszámú egyterű sofőrje a mélységi ellenőrzésben résztvevő rendőröket meglátva nagy sebességgel megpróbált elmenekülni, de a járművel egy háznak ütközött és az autó felborult.

A balesetben heten a helyszínen életüket vesztették és négy ember – köztük a sofőr – megsérült.

Heten vesztették életüket MórahalomnálHét illegális migráns vesztette életét abban a balesetben, amelyik hétfőn…

Posted by Csongrád-Csanád megyei rendőrség on Monday, December 13, 2021

A sofőrt a rendőrök a helyszínen elfogták, ellene – őrizetbevétele mellett – embercsempészés és halálos tömegszerencsétlenség okozása miatt indult eljárás.

Az egyterű Baja irányából tartott Szeged felé az 55-ös főút mórahalmi belterületi szakaszán. A baleset a mórahalmi temető közelében történt, a Szegedi út és a Mező utca kereszteződésénél. Az autó egy virágbolt bejáratának csapódót, az ütközéstől az üzlet falából is kitört egy nagyobb darab. A jármű a becsapódás helyszínétől mintegy 20 méterre állt meg az oldalán. Az egyterű hátsó része összeroncsolódott, az autó alkatrészei szétszóródtak a főúton – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek